Pārlekt uz galveno saturu

ITF studenti kļūst par CS:GO Latvijas universitāšu čempioniem

Attēla autors: No LLU arhīva

Elektroniskais sports kļūst aizvien populārāks. Prognozes liecina, ka 2020. gadā e-sporta peļņa sasniegs 1,5 miljardi ASV dolāru. Counter-Strike: Global Offensive ir otra ienesīgākā spēle e-sportā. Jau sākot no 2017. gada 1. novembra LLU, LU, RISEBA un RTU studējošajiem bija iespēja piedalīties datorspēles CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive) turnīrā, kurš norisinājās 2 kārtās.

Pirmajā kārtā tika atlasīti no katras augstskolas pieteikušajām komandām labākās pēc gadījuma sakritībās izmantojot www.toornament.com mājaslapas rīkus. Pirmā kārta ilga veselu mēnesi – no 2017. gada 1. novembra līdz 30. novembrim.

No 9 LLU komandām (komandu nosaukumi: Vienalga, MazTurBIja, BookOfRaPa1Cent, Hyperion, Lielie Baklažāni, MF, Microsoft, twisted shooters, Divpadsmit “12” Jēzus Mācekļi) iespēju piedalīties universitāšu turnīrā izcīnīja 2 komandas: Vienalga un BookOfRaPa1Centu.

Turnīra fināls notika Rīgā GOEXAMINO bārā. Otrā kārta notika šī gada 3. decembrī, pēc kuras tika noskaidrota augstskolu spēcīgākā komanda. 2017. gadā par čempioniem kļuva LLU ITF komanda Vienalga. Apsveicam!

Paldies RTU Studējošo Pašpārvaldei par palīdzību un iespēju piedalīties pasākumā un organizēšanas darbos. Īpašs paldies LLU ITF SP biedram Kristapam Līdacim par pasākuma organizēšanu!

Pievienots 04/12/2017